Verticale lamellen

Verticale lamellen

Tijdloos en onbegrensde mogelijkheden


Een verticale lamelgordijn van Wullems Zonwering is een ideale raamdecoratie-product voor elke denkbare ruimte. Lamelgordijnen zijn in principe geschikt voor ramen van alle afmetingen, maar uitermate geschikt voor grotere raampartijen. De begrippen decoratief en functionaliteit komen helemaal tot hun recht als u spreekt over verticale lamelgordijnen.


 


Ruime collectie


De collectie verticale lamellen van Wullems Zonwering bestaat uit vier verschillende typen: kunststof lamellenaluminium lamellenstoffen lamellen en vertical strings. Verticale lamellen zijn zeer functioneel, u kunt namelijk zelf de mate van privacy en lichtinval bepalen.


 


Verrassende voordelen


Verticale lamellen van Wullems Zonwering zijn geschikt voor alle soorten ramen. Naast standaard ramen zijn verticale lamellen uitstekend toe te passen bij grote en afwijkende raampartijen zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. Verticale lamellen zijn zeer functioneel: in één handomdraai bepaalt u de juiste mate van privacy en de lichtinval.


 


Lamelkleuren


Het materiaal, de kleur en het dessin van uw verticale lamel kiest u zelf, zo kunt u uw eigen lamelgordijn samenstellen. De collectie van Wullems Zonwering bestaat uit wel 450 soorten en kleuren! Er zijn drie lamelmaterialen: kunststofaluminium en stof.


 


Kindveiligheid


Het veiliger maken van onze producten is een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten van Verano voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie.


 

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina