Verticale stoffen lamellen

Art nr
WZ-VSL
Overzicht

Stoffen lamellen van Wullems Zonwering komen van Verano® en zijn licht en zorgen voor een unieke lichtfiltering. Stof biedt tevens mogelijkheden voor texturen en transparanties en heeft een minder zwaar effect dan kunststof of aluminium.


 

Praktische eigenschappen


Stoffen lamellen Wullems Zonwering zijn beschikbaar in twee lamelbreedtes:  89 mm en 127 mm. De breedte die u kiest is volledig afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Met een bredere lamel creëert u een ruimte vol rust met uw raamdecoratie. Smalle lamellen zijn elegant en nemen weinig ruimte in.


Stofkleuren


Grove natuurlijke texturen tot egale uni-kleuren, van een linnenlook tot stoer metallic. U kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals polyesterglasvezelTrevira CS (makkelijke reiniging en moeilijk ontvlambaar) en Trevira CS Antibacterieel. Er zijn ook lamellen met een gemetalliseerd vlak. Vraag ons naar de mogelijkheden!


Veiligheid voorop


U kunt kiezen voor een handmatige of elektrische bediening van uw stoffen lamel van Wullems Zonwering. Wullems Zonwering heeft de collectie van Verano®, dat betekent dat kindveiligheid een topprioriteit is. Het veiliger maken van de producten is een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling van Verano®. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!


Prijzen stoffen lamellen


De prijs van uw nieuwe stoffen lamellen is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Laat door ons uw persoonlijke prijs berekenen!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verticale stoffen lamellen
Uw waardering