Verticale aluminium lamellen

Art nr
WZ-VAL
Overzicht

Aluminium lamellen van Wullems Zonwering zijn een strakke en moderne vorm van raamdecoratie. Bovendien zijn de aluminium lamellen gemakkelijk te reinigen, waterbestendig en brandvertragend. Wullems Zonwering heeft de collectie van Verano® bevat aluminium lamellen met mooie metallics, praktische perforaties en stijlvolle structuren.


 

Praktische eigenschappen


Aluminium lamellen van Wullems Zonwering zijn beschikbaar in drie lamelbreedtes: 52 mm70 mm en 89 mm. De breedte die u kiest is volledig afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Met een brede lamel creëert u een ruimte vol rust. Smalle lamellen zijn eleganter en nemen minder plaats in. Er is dus altijd een passende raamdecoratie oplossing!


Lamelkleuren


De mogelijkheden in lamelkleuren en -dessins zijn eindeloos! Op deze manier kunt u zelf de uitstraling van uw raamdecoratie bepalen. Ga voor een uitdagende, trendy, neutrale of klassieke kleur voor uw aluminium lamellen en voeg naar wens een creatief dessin toe.


Kindveiligheid


U kunt kiezen voor een handmatige of elektrische bediening. Kindveiligheid is topprioriteit voor Verano®. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!


Prijzen aluminium lamellen


De prijs van uw nieuwe aluminium lamellen is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Laat door ons uw persoonlijke prijs berekenen!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verticale aluminium lamellen
Uw waardering