Verticale kunststof lamellen

Art nr
WZ-VKL
Overzicht

Kunststof lamellen van Wullems Zonwering zijn kleurvast, brandvertragend, waterbestendig en gemakkelijk te reinigen en zijn daardoor extra geschikt voor toepassing in badkamers en keuken. Zo geniet u van extra wooncomfort en geniet u jarenlang zorgeloos van uw raamdecoratie!


 

Praktische eigenschappen


Kunststof lamellen van Wullems Zonwering zijn beschikbaar in vier verschillende lamelbreedtes: 52 mm70 mm89 mm en 127 mm. Een brede lamel geeft een rustige uitstraling, met een smalle lamel kunt u meer ruimte creëren. Kunststof lamellen passen hierdoor altijd in uw persoonlijke woonstijl!


Lamelkleuren


Met kleur kunt u uw persoonlijke stijl tot uiting laten komen, of u nu gaat voor uitdagend, neutraal, trendy of klassiek. Bij Wullems Zonwering kunt U kiezen uit verschillende bijzondere en creatieve dessins, waarmee u bijvoorbeeld een onderscheidende en eigenwijze sfeer kunt neerzetten.


Antibacterieel


Kunststof lamellen verdedigen uw woning tegen schadelijke huisbacteriën. De unieke lijn verticale kunststof lamellen zijn voorzien van een antibacteriële beschermlaag. De werking van deze speciale lijn is ongekend: de bacteriële besmettingsgraad daalt met 99,9%


Kindveiligheid


Kunststof lamellen zijn handmatig of elektrisch te bedienen. Kindveiligheid is topprioriteit voor Verano®. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!


Prijzen kunststof lamellen


De prijs van uw nieuwe kunststof lamellen is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Laat door ons uw persoonlijke prijs berekenen!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verticale kunststof lamellen
Uw waardering