Knikarmschermen

Knikarmschermen

Met een knikarmscherm creëert u een gezellig terras waar niets hoeft en alles mag. In een handomdraai rolt het scherm uit en geniet u van de zon, terwijl u in de schaduw zit. Bovendien blijft het tijdens een heerlijke zomeravond langer warm door de beschutting van het zonnescherm. En niet te vergeten: knikarm zonneschermen gaan verkleuring van uw meubels tegen en houden het binnen koel.


 


Wullems Zonwering heeft meer dan 10 soorten knikarmschermen, onderverdeeld in 3 typen: de standaard variant, semi-cassettescherm en het cassettescherm.
De standaard variant is het meest basic; de stof is in gesloten stand aan de onder- en bovenzijde nog zichtbaar. Bij het semi-cassette zonnescherm is de stof in gesloten stand enkel aan de onderzijde zichtbaar. Het cassettescherm beschermt de stof compleet tegen vuil en weersinvloeden en is de stof en armen in gesloten stand niet zichtbaar.


 


De knikarmschermen van Wullems Zonwering worden helemaal voor u op maat gemaakt (met uitzondering van de ProfitLine serie). Zo weet u zeker dat het zonnescherm perfect past bij uw huis en tuin, qua uiterlijk en afmeting. Kijk hier onder voor het overzicht van onze knikarmschermen


 

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina