Sterk in maatwerk

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Ruime collectie

Rolgordijnen van Wullems Zonwering zijn geschikt voor iedere situatie. Ze zorgen voor privacy en beschermt tegen laaghangende zon. De rolgordijnen worden bij Wullems Zonwering speciaal op maat gemaakt, zo past uw raamdecoratie precies in uw persoonlijke situatie.

 

Standaard rolgordijnen

De collectie standaard rolgordijnen van Wullems Zonwering bevat vijf verschillende typen met elk een eigen ophangsysteem: een basic variant, een rolgordijn met montageprofiel, een rolgordijn met ronde cassette, een rolgordijn met een rechte cassette en een rolgordijn XL. De keuze voor het ophangsysteem is bepalend voor de stabiliteit, afwerking en wijze van montage van uw raamdecoratie.

 

Elektrische rolgordijnen

Vergroot uw wooncomfort met een elektrisch rolgordijn uit de raamdecoratie collectie. Een batterijmotor doet al het werk! Met slechts één druk op de knop openen en sluiten uw rolgordijnen. U heeft bij Wullems Zonwering de keuze uit bediening via een wandschakelaar of afstandsbediening. De elektrische rolgordijnen zijn uitgerust met apparatuur van Somfy®. 

 

Duo rolgordijn

Het duo rolgordijn van Wullems Zonwering brengt het beste van twee werelden samen: de klassieke uitstraling van een gordijn gecombineerd met de praktische eigenschappen van een jaloezie. Hierdoor ontstaat een bijzondere vorm van raamdecoratie die past in iedere woonsituatie. Het duo rolgordijn is een rolgordijn met twee soorten stof: transparant en niet-transparant. De stof wordt dubbel gebruikt, waarbij de achterste laag gefixeerd is en de voorste laag verschoven kan worden. Hierdoor is het mogelijk de transparante banen van beide lagen op elkaar te schuiven (lichtdoorlatend) of juist over de niet-transparante banen te plaatsen (lichtwerend).

 

 

Rooster  Lijst 

6 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

6 Artikel(en)

per pagina