Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen

Verasol Profiline flexibel compleet

De Verasol Profiline veranda van Wullems Zonwering geeft u de volledige vrijheid om uw veranda zelf samen te stellen. U heeft de mogelijkheid om uit 7 standaard kleuren, volledig maatwerk en 2 soorten dakbedekking te kiezen. namelijk polycarbonaat of gelaagd veiligheidsglas. Uw profiline veranda is direct of in de toekomst uit te breiden tot een volledige tuinkamer!

 


Verano Iseo-V905 Compleet uitgerust basismodel

De Iseo terrasoverkapping is het basismodel van Verano. Maar laat u niet misleiden door de term ‘basis ‘, want de Iseo is verbazingwekkend compleet. De eenvoudige stijl, degelijke materialen en het strakke design maken deze terrasoverkapping uniek in zijn soort.

 


Verasol Greenline betaalbare kwaliteit

De Verasol Greenline Veranda is milieubewust geproduceerd en voorzien van een krasvaste structuurlak. Het speciale ontwerp van de aluminiumprofielen zorgt voor minder materiaalgebruik, zonder verlies van sterkte. De Greenline wordt als zelfbouwpakket geleverd en kan worden uitgebreid met aantrekkelijke opties.

 


Verano Garda V910 Uitzonderlijke topkwaliteit

De Garda is een buitengewoon goede terrasoverkapping voor het midden en hoog segment. Door de fraaie afwerking geniet u niet alleen van het praktische comfort, maar ook van het stijlvolle aanzicht.


Kies hieronder het product voor meer informatie en verdere samenstelling.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina