Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Functioneel en hedendaags


Prachtige zachte stoffen bedekken uw raam. Vouwgordijnen van Wullems Zonwering geven een interieur karakter en een natuurlijke uitstraling. Vouwgordijnen passen naadloos bij elke stijl. Daarom zijn ze voor veel interieurs de perfecte oplossing. Vouwgordijnen zijn net zo functioneel als klassieke gordijnen, maar ogen meer hedendaags.


 


Stof tot nadenken


Met de keuze van de stof bepaald u de sfeer die uw vouwgordijn uitstraalt. Kies uit een groot pallet aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Een natuurlijke linnen-look, basic wit of vurig rood. Het is allemaal mogelijk. De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester. Het materiaal is gemakkelijk te reinigen en wasbaar op 30 graden.


 


Aanvullende opties


Er zijn meerdere uitbreidingsopties bij Wullems Zonwering, zoals een volant (half of heel) en de keuze voor baleinen aan de voor- of achterzijde. Een volant is een stuk stof aan de onderkant van het vouwgordijn. Deze strook houdt zonlicht aan de onderkant tegen als het vouwgordijn is opgetrokken. Baleinen zijn staafjes die in de vouw zitten van elke strook stof. Het systeem wordt uitgevoerd met een kettingmechanisme.


 


 

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina