Markiezen

Markiezen

Charmant en authentiek


Markiezen gegeven uw woning een sfeervolle en authentieke uitstraling. Door de klassieke vorm van een markies dringt er ook via de zijkanten van uw raam geen zonlicht uw huis binnen. Wullems zonwering heeft een breed assortiment markiezen. Hierdoor kunt u de markies tot in het kleinste detail afstemmen op uw wensen.


modellen van markiezen


 


Markiezen zijn in drie modellen: Standaard model is vrijwel in alle situaties toe te passen. Het Petmodel als onderdoorloop verijst is en vrij uitzicht wilt behouden. Het Klapmodel voor extra lange uitval.


 


Het frame vormt de basis. U kunt kiezen uit aluminium, grenenhout, hardhout red cedar of kunststof. Dit geldt ook voor de bovenkap en zijschotten.


U opent en sluit de markies eenvoudig door een bedieningskoord. De markiezen kunnen ook uitgerust worden met een elektromotor. Hiermee maakt u het uzelf nog gemakkelijker.


 


Kies de kleur die bij u past! De mogelijkheden zijn eindeloos, van eigentijds grijs tot verrassend paars en van modern tot klassiek. Dessins zoals blokstreep, krijtstrepen en fantasiedessins.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina