Verandazonwering

Verandazonwering

Verandazonwering van Wullems Zonwering zorgt voor aangename temperaturen in uw terrasoverkapping zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Met verandazonwering kunt u de temperatuur optimaal reguleren!


 


Oslo


De Oslo verandazonwering van Verano kan een breedte beslaan van maar liefst 9 meter, zonder enige stabiliteit en/of stevigheid te verliezen. Dit maakt de Oslo verandazonwering uitermate geschikt voor brede veranda's, serres en terrasoverkappingen. Doordat de Oslo op het 'dak'  geplaatst wordt, worden zonnestralen geblokkeerd voordat zij de terrasoverkapping, veranda of serre kunnen binnendringen.


 


Onderdakzonwering Verasol


Het onderdakzonwering van Verasol wordt elektrisch aangedreven en is strak gespannen onder het dak van de veranda. Het voordeel daarvan is dat het doek vrij blijft van wind en regen, dus een perfecte onderhoudsarme zonwering. U heeft de keuze om deze zonwering met een wandschakelaar te bedienen of met een afstandsbediening. De doeken zijn in vele kleuren en designs te verkrijgen.


 


Zonnedoeken Verasol


Deze onderdakzonwering is zeer aantrekkelijk geprijsd. De gedrapeerde doeken liggen tussen de liggers van de veranda en bedient u handmatig door een bedieningsstok. De doeken zijn in twee kleuren te verkrijgen. Ook zijn de doeken makkelijk van de rails te halen zodat u ze kan wassen.


 

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina