Rolluiken

Rolluiken

Rolluiken bij Wullems Zonwering zijn er in verschillende kwaliteiten, wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolluiken van Wullems zonwering op waarde te schatten. Deze rolluiken combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. Ze zijn van alle gemakken voorzien om uw huiselijk comfort te verhogen.

 

 

Veiligheid en kwaliteit

Met rolluiken van Wullems zonwering kiest u voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de starre veren. Ze kunnen niet opgetild worden.

 

 

Bewezen Kwaliteit

Het RV-40 rolluik is voorzien van een dubbelwandig aluminium lamel met een afmeting van 40x8.7mm , gevuld met PU-schuim hierdoor kan de lamel een grotere breedte behalen. Ook is deze dubbel gemoffeld daardoor zal er mindersnel slijtplekken op de lamel zichtbaar zijn. Dit rolluik behoord tot de Top qua prestatie en kwaliteit.

 

 

Optimaal in prijs/kwaliteit

Het RV-41 rolluik is een kwaliteitsrolluik voor een zeer scherpe prijs. De stevige aluminium lamel met de afmeting van 41x8.5 mm is geheel gevuld met polyurethaanschuim en verzeker u een goede isolatiewaarde, ook zijn de lamellen gearrêtreerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen 

 

 

Duurzame keuze

Ook de Heroal RS-42 rolluik is een passende oplossing voor iedere situatie dankzij de uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding. Het rolluik scoort dankzij de dikke met PU-schuim gevulde lamel met een afmeting van 42x9.3 mm hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering.

 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina