Rolluik RS-42

Art nr
WZ-RS-42
Overzicht

De RS-42 is een passende oplossing voor iedere situatie dankzij de uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding. Het rolluik scoort dankzij de dikke met PU-schuim gevulde lamel hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering.


✓Aluminium rolluik
✓Geïsoleerde lamellen RS42
✓ In diverse kleuren
✓ Inbraakwerend en Geluidswerend
✓ Warmte en Kou isolerend
✓ Met band of elektrische bediening
✓ Afgeschuinde of Ronde kap
✓ CE Keurmerk
✓ 5 jaar garantie

Rolluik RS-42, Bezwezen kwaliteit

Het RS-42 rolluik combineert functionaliteit en esthetiek voor een verfijnd wooncomfort. Zij beschermen uw huis tegen kou en warmte, regen of geluidsoverlast en doen bovendien dienst als zonwering.


Stabiliteit

Het stabiele geïsoleerd aluminiumpantser is een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen. Dankzij het uitgebreide systeem- en kleurenassortiment en de veelzijdige montage mogelijkheden is dit systeem uitermate geschikt voor installatie achteraf. Dit rolluik met een sierlijk rond of fraai afgeschuind kast.

 

Slimme bediening

Met een elektrische bediening van dit rolluik gaat u voor optimaal comfort. Kies voor een tijdklok of afstandsbediening en bepaal zelf wanneer het licht wordt in de kamer. Het rolluik gaat dan automatisch omhoog op door u ingestelde tijden of met een simpele druk op de knop. Uiteraard kunt u ook kiezen voor handbediening. U opent en sluit het rolluik dan handmatig met een bandopwinder.

 

✓ Geïsoleerde lamellen RS42
✓ In diverse kleuren
✓ Inbraakwerend en Geluidswerend
✓ Warmte en Kou isolerend
✓ Met band of elektrische bediening
✓ Afgeschuinde of Ronde kap
✓ CE Keurmerk
✓ 5 jaar garantie

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rolluik RS-42
Uw waardering