Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Rolluik RV-40

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-RV40

De RV-40 is voorzien van een dubbelwandige aluminium lamel, gevuld met PU-schuim. Hierdoor kan de lamel een grotere breedte halen. Ook is deze dubbel gemoffeld waardoor er minder slijtplekken op de lamel zichtbaar zijn.


Dit rolluik behoort tot de top qua prestatie en kwaliteit.


* Aluminium opbouw Rolluiken
* Lamellen dubbelwandig geïsoleerd
* In diverse kleuren
* Inbraakwerend
* Geluidswerend
* Geassembleerd door Verano-Nederland
* Afgeschuinde of Ronde kap
* CE Keurmerk
* 5 jaar garantie


Product Omschrijving

  Details

  Het RV-40 rolluik is een zeer populair rolluik. De RV-40 is een passende oplossing voor iedere situatie dankzij de uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding. Het rolluik scoort dankzij de dikke met PU-schuim gevulde lamel hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering. Zo geniet u altijd van de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs!

  Duurzame keuze

  Door de onderlinge verbinding van de lamellen van het RV-40 rolluik kunnen de lamellen niet vastlopen of verschuiven. Daarnaast is het rolluik hierdoor ongevoelig voor stof of vocht. Jarenlang storingsvrij en duurzaam genieten, maak het mogelijk met het RV-40 rolluik.

  Lamelkleuren

  De kleuren van uw rolluik is van essentieel belang. Met de 15 verschillende lamelkleuren van het RV-40 rolluik kunt u een weloverwogen keuze maken. Of u nu gaat voor elegant wit, modern antraciet, eigentijds groen of robuust blauw, er is altijd een kleur passend bij uw smaak.

  Slimme bediening

  Met een elektrische bediening gaat u voor optimaal comfort. Kies voor een tijdklok of afstandsbediening en bepaal zelf wanneer het licht wordt in de kamer. Het rolluik gaat dan automatisch open of dicht op de door u ingestelde tijden of met een simpele druk op de knop. Uiteraard kunt u ook kiezen voor handbediening. U opent en sluit het rolluik dan handmatig met een bandopwinder.

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Rolluik RV-40

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab