Markies standaard

Art nr
WZ-M100
Waardering:
80% of 100
Overzicht

Deze standaard markies van Wullems Zonwering is het meest voorkomende model, waarbij de uitval gelijk is aan de werkhoogte. Het wordt gebruikt in normale situaties waarbij geen doorloop nodig is.


Bij de samenstelling van uw product maakt u de keuze uit alle opties, zoals materialen, designs en kleuren.

Een mooie vorm van zonwering is de Markies, een optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies een nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies zeker een verfraaiing voor uw woning. Dit geldt niet alleen voor de klassieke maar zeker ook voor de modernere bouwstijl.

markies standaard model

 

Deze standaard markies van Wullems Zonwering is het meest voorkomende model, waarbij de uitval gelijk is aan de werkhoogte. Het wordt gebruikt in normale situaties waarbij geen doorloop nodig is.

 

 

Markiezen en uw wensen

 

De mogelijkheden van Wullems Zonwering markiezen zijn legio; zo kunt u de keuze maken uit een aluminium of hardhouten frame. Vervolgens kunt u kiezen uit een bekapping die vervaardigd wordt uit de zelfde materialen. Deze keuzes bieden wij u standaard in de volgende kleuren:

 

- Ral 9001
- Ral 9010
- Ral 6009
- Ral 1015

 

Bovendien is het mogelijk, tegen een geringe meerprijs. Het houtwerk uit te voeren in een kleur bijpassend bij het schilderwerk van uw woning. Voor de doekkleuren bieden wij u groot scala aan kleuren van gerenomeerde merken zoals Dickson en Swela. 

 

Bij de samenstelling van uw product maakt u de keuze uit alle opties, zoals afmetingen, materialen, designs en kleuren.

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Markies standaard
Uw waardering