Overzicht

Het ritsscreen van Wullems Zonwering is volledig windvast, insectenwerend en zonafsluitend. Het grote voordeel ten opzichte van andere screens, is dat het doek over de gehele lengte is vastgeritst aan de zijkanten. Dit maakt een ritsscreen buitengewoon windvast en betrouwbaar. Door het ingenieuze systeem kunt u veel kanten op, deze zonwering is overal toe te passen en standaard uitgerust met een elektromotor.

Het ritsscreen van Wullems Zonwering is volledig windvast, insectenwerend en zon afsluitend.Het grote voordeel ten opzichte van andere screens, is dat het doek over de gehele lengte is vastgeritst aan de zijkanten. Dit maakt een ritsscreen buitengewoon windvast en betrouwbaar. Door het ingenieuze systeem kunt u veel kanten op, deze zonwering is overal toe te passen en standaard uitgerust met een elektromotor.

 

Certificaat voor veiligheid

 

De ritsscreen van Wullems Zonwering draagt het GS-keurmerk van TüV.Dit keurmerk staat voor Geprüft Sicherheit. Het is een objectieve en op onderzoek gebaseerde bevestiging dat het product aan hoge kwaliteitsen veiligheidseisen voldoet. Deze zonwering is allen elektrische te bedienen, voor meer comfort kunt u kiezen voor afstandsbediening, wind-en zonsensor.

 

Kiesk(l)eurig

 

Met de kleur van de ritsscreens, bepaalt u de uitstraling van uw gevel. Omdat Wullems Zonwering begrijpt hoe belangrijk de kleur van het doek is, hebben wij een eigen kleurencollectie samengesteld. Deze bestaat uit meer dan 90 screendoeken! De collectie zit vol met neutrale, felle, natuurlijke en eigentijdse kleuren. De doeken variëren in de mate waarin ze warmte en licht tegenhouden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ritz Screen
Uw waardering