Vertical strings

Art nr
WZ-VS
Overzicht

Vertical strings van Wullems Zonwering hebben een speelse en eigentijdse uitstraling. De lamellen van vertical strings bestaan uit smalle koordjes van polyester. Dit type raamdecoratie is uitermate geschikt voor buitendeuren en scheidingswanden, u loopt er namelijk gemakkelijk doorheen.

Praktische eigenschappen


Bij de Vertical Strings van Wullems Zonwering zijn twee lamelbreedtes mogelijk: 89 mm en 250 mm. De breedte die u kiest is volledig afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Met een bredere lamel creëert u een ruimte vol rust. Smallere lamellen zijn eleganter en nemen minder plaats in. Kortom: creëer unieke raamdecoratie Vertical Strings van Wullems Zonwering!


Kleuren


Vertical strings van Wullems Zonwering zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zo is er altijd een kleur die past bij uw woonstijl. Van rustige neutrale tinten tot spetterende, heldere kleuren waarmee u een stempel drukt op uw raamdecoratie.


Veiligheid voor alles


U kunt kiezen voor een handmatige of elektrische bediening van uw raamdecoratie. Kindveiligheid is topprioriteit voor Verano®. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!


Prijzen vertical strings


De prijs van uw nieuwe vertical strings is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Laat bij ons uw persoonlijke prijs berekenen!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vertical strings
Uw waardering