Verandazonwering Oslo

Art nr
WZ_Olso
Overzicht

De Oslo verandazonwering bevindt zich aan de bovenzijde van een terrasoverkapping, serre of veranda. Zo houdt het speciale doek zonnestralen tegen nog voordat ze uw veranda binnendringen. De Oslo verandazonwering van Wullems Zonwering is bij uitstek geschikt voor brede veranda's, serres en terrasoverkappingen, zonder dat u stevigheid en/of stabiliteit verliest.


✓ Populaire verandazonwering
✓ Stabiel en stevig
✓ Prachtige doekencollectie
✓ Elektrische bediening

Ook mogelijk op pootjes, ideaal!

Wullems Zonwering heeft 4 typen verandazonwering. Zo is er voor elke situatie een passende oplossing. Bij alle modellen van Wullems Zonwering staan comfort en functionaliteit voorop. Daarom zijn er 3 van de 4 modellen uitgerust met handige elektrische bediening. Het doek rolt zich soepel en geruisloos uit over uw tuinkamer en rolt zich met hetzelfde gemak weer op.

 

De Oslo verandazonwering bevindt zich aan de bovenzijde van een terrasoverkapping, serre of veranda. Zo houdt het speciale doek zonnestralen tegen nog voordat ze uw veranda binnendringen. De Oslo verandazonwering is bij uitstek geschikt voor brede veranda's, serres en terrasoverkappingen, zonder dat u stevigheid en/of stabiliteit verliest.

 

Kleurenpracht

Kies de kleur die bij u past! De mogelijkheden zijn eindeloos.van eigentijds grijs tot verrassend paars en van modern tot klassiek. Dessins zoals blokstreep, krijtstrepen en fantasiedessins.

 

✓ Populaire verandazonwering
✓ Stabiel en stevig
✓ Prachtige doekencollectie
✓ Elektrische bediening

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verandazonwering Oslo
Uw waardering