Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Uitvalscherm Florence

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-Florence

Dit zonnescherm is van het type uitvalscherm en heeft een volledige cassette. Dit houdt in dat het zonwerend doek van het scherm in gesloten stand compleet beschermd is tegen vuil, insecten en weersinvloeden. Hierdoor gaat het Florence uitvalscherm langer mee en geniet u jarenlang van een koele temperatuur in uw huis.Product Omschrijving

  Details

  Het Florence zonnescherm is van het type uitvalscherm en heeft een volledige cassette. Dit houdt in dat het zonwerend doek van het scherm in gesloten stand compleet beschermd is tegen vuil, insecten en weersinvloeden. Hierdoor gaat het Florence uitvalscherm langer mee en geniet u jarenlang van een koele temperatuur in uw huis.

  Stevig en stabiel

  Het Florence uitvalscherm wordt met muursteunen aan de gevel bevestigd. Hierdoor krijgt de constructie extra stevigheid mee. De uitval-armen zijn wind- of stormvast.

  Kleur uw Florence

  Kies uit een uitgebreid palet aankleuren. Van aardekleuren tot natuurlijke groentinten en van frisblauw tot warm rood. Er zijn ruim 180 doeken, variërend in kleur en dessin.

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Uitvalscherm Florence

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab