Sterk in maatwerk

Verandazonwering

Verandazonwering van Wullems Zonwering zorgt voor aangename temperaturen in uw terrasoverkapping zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Met verandazonwering kunt u de temperatuur optimaal reguleren!

 

Oslo

De Oslo verandazonwering van Verano kan een breedte beslaan van maar liefst 9 meter, zonder enige stabiliteit en/of stevigheid te verliezen. Dit maakt de Oslo verandazonwering uitermate geschikt voor brede veranda's, serres en terrasoverkappingen. Doordat de Oslo op het 'dak'  geplaatst wordt, worden zonnestralen geblokkeerd voordat zij de terrasoverkapping, veranda of serre kunnen binnendringen.

 

Onderdakzonwering Verasol

Het onderdakzonwering van Verasol wordt elektrisch aangedreven en is strak gespannen onder het dak van de veranda. Het voordeel daarvan is dat het doek vrij blijft van wind en regen, dus een perfecte onderhoudsarme zonwering. U heeft de keuze om deze zonwering met een wandschakelaar te bedienen of met een afstandsbediening. De doeken zijn in vele kleuren en designs te verkrijgen.

 

Zonnedoeken Verasol

Deze onderdakzonwering is zeer aantrekkelijk geprijsd. De gedrapeerde doeken liggen tussen de liggers van de veranda en bedient u handmatig door een bedieningsstok. De doeken zijn in twee kleuren te verkrijgen. Ook zijn de doeken makkelijk van de rails te halen zodat u ze kan wassen.

 

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

per pagina
 • Verandazonwering Oslo

  Verandazonwering Oslo

  De Oslo verandazonwering bevindt zich aan de bovenzijde van een terrasoverkapping, serre of veranda. Zo houdt het speciale doek zonnestralen tegen nog voordat ze uw veranda binnendringen. De Oslo verandazonwering van Wullems Zonwering is bij uitstek geschikt voor brede veranda's, serres en terrasoverkappingen, zonder dat u stevigheid en/of stabiliteit verliest.

  ✓ Populaire verandazonwering
  ✓ Stabiel en stevig
  ✓ Prachtige doekencollectie
  ✓ Elektrische bediening

  Meer Informatie
 • Verandazonwering Malmö

  Verandazonwering Malmö

  Deze luxe verandazonwering van Wullems Zonwering wordt aan de bovenzijde van uw veranda, serre of terrasoverkapping geplaatst.

  ✓ Zeer effectief, doordat de warmte al wordt geweerd vóórdat de zonnestralen uw veranda binnendringen.
  ✓Comfortabel en functioneel
  ✓ Prachtige doekencollectie
  ✓ Elektrische bediening

  Meer Informatie
 • Verandazonwering Tallinn

  Verandazonwering Tallinn

  Deze verandazonwering van Wullems Zonwering hangt aan de binnenkant van uw veranda, serre of overkapping. Het doek hangt gedrapeerd aan de onderzijde, wat een sfeervolle uitstraling geeft. U bedient deze zonwering met een koord.


  De Tallinn van Wullems Zonwering is uitsluitend in de showroom verkrijgbaar

  Meer Informatie

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

per pagina