Rolluik RV-41

Art nr
WZ-RV41
Overzicht

Het RV-41 rolluik van Wullems Zonwering is een kwaliteitsrolluik voor een zeer scherpe prijs. De stevige aluminium lamel is geheel gevuld met polyurethaanschuim en verzeker u een goede isolatiewaarde, ook zijn de lamellen gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen.


✓ Ideaal voor kleine ramen
✓ Aantrekkelijk geprijsd
✓ Handbediend of elektrisch
✓ Prachtige lamelkleuren


Dit rolluik uit de collectie van Verano® scoort wat lager in isolatie en stabiliteit ten opzichte van de overige rolluiken. Maar het is een betaalbaar en goed alternatief voor de wat kleinere ramen. Uiteraard van de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Optimaal in prijs/kwaliteit

Het RV-41 rolluik is een populair standaard rolluik. Dit komt door de uitstekende prijs-/kwaliteit- verhouding. De stevige aluminium lamel is geheel gevuld met polyurethaanschuim en verzeker u een goede isolatiewaarde, ook zijn de lamellen gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen.
Het RV-41 Rolluik van Wullems Zonwering vormt een excellente zon-en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter, tevens zijn het goede geluidsisolatoren. De RV-41 ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op-en afrollen en doen geruisloos hun werk.
Kortom: de RV-41 is aangenaam geprijsd en doet zijn werk.

 

Groot bedieningsgemak

Steeds meer mensen kiezen voor elektrische bediening. Met een afstandsbediening en tijdklok is het mogelijk uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Ideaal om de veiligheid nóg meer te verhogen, kunt u kiezen voor een anti-optilbeveiliging. De lamellen schieten dan op slot als geprobeerd wordt het rolluik omhoog te tillen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor handbediening van uw rolluiken


Harmonie in uw huis

Houd bij de keuze van uw rolluik ook rekening met de sfeer en uitstraling van uw huis. Bij Wullems Zonwering is dit erg gemakkelijk. U kunt voor de RV-41 rolluik namelijk kiezen uit maar liefst 15 lamelkleuren. Van stoer staalblauw tot stijlvol zwart en van klassiek bosgroen tot natuurlijk teak. Bovendien kunt u de kleur en vorm van de omkasting zelf bepalen en kunt u kiezen voor een ronde of een afgeschuinde kast.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rolluik RV-41
Uw waardering