Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Rolhor voor ramen

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-RHR

Een raamrolhor van Wullems Zonwering is een bijna onzichtbare, maar daarentegen een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette is slechts 38 mm waardoor het frame vaak buiten het zicht te plaatsen is, zoals achter de raamdecoratie.Product Omschrijving

  Details

  Een raamrolhor van Wullems Zonwering komt uit de collectie van Unilux. De raamrolhor is een bijna onzichtbare, maar daarentegen een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette is slechts 38 mm waardoor het frame vaak buiten het zicht te plaatsen is, zoals achter de raamdecoratie. De rolhorren van Wullems Zonwering  zijn geschikt voor draairamen (naar binnen of naar buiten draaiend), draaikiepramen, dakramen en schuiframen. Het assortiment rolhorren voor ramen bestaat uit een Basic hor en de Super+ (Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, grotere of schuingeplaatste (dak)ramen).

  Sluiting en plaatsing van een raamrolhor
  De raamrolhorren van Wullems Zonwering kunnen zowel in het kozijn als op het kozijn geplaatst worden, horizontaal en verticaal. Bij hoge ramen is de verticale plaatsing eenvoudiger te bedienen. De raamhor kan ook buiten geplaatst worden. Voor een windvaste oplossing raadt Unilux de voorzet UNIT, inklem UNIT (raamplissé) of de SUPER+ aan. De montage is snel en eenvoudig.

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Rolhor voor ramen

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab