Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Markisolette

Schrijf als eerste een review

Sku: Markisolette

Een markisolette van Wullems Zonwering is het elegantere zusje van het uitvalscherm. Doordat het doek niet meteen naar voren uitloopt, lijkt uw raam langer. Dit geeft de gevel van uw huis, een luxueus tintje. Een markisolette brengt de voordelen van een screen en een uitvalscherm samen. Bovenaan zit het doek verticaal tegen het raam, terwijl het onderste deel van het doek schuin uitloopt.Product Omschrijving

  Details

  Een markisolette van Wullems Zonwering is het elegantere zusje van het uitvalscherm. Doordat het doek niet meteen naar voren uitloopt, lijkt uw raam langer. Dit geeft de gevel van uw huis, een luxueus tintje. Een markisolette brengt de voordelen van een screen en een uitvalscherm samen. Bovenaan zit het doek verticaal tegen het raam, terwijl het onderste deel van het doek schuin uitloopt.

   

  Kleur uw Markisolete

  Kies bij Wullems Zonwering uit een uitgebreid palet aan kleuren. Van aardekleuren tot natuurlijke groentinten en van fris blauw tot warm rood. Er zijn ruim 180 doeken. variërend in kleur en dessin.

   

  Bedien uw Markisolette

  Met de keuze voor het bedieningstype bepaalt u de mate van comfort.De meest basic bediening is een handbediening door middel van een draaistang of staaldraad kastje. Een elektrische bediening zorgt voor meer gemak en comfort. Een motor doet namelijk al het werk.

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Markisolette

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab