Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Markies klapmodel

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-M301

Het klapmodel, de markies van Wullems Zonwering die geschikt is voor situaties waarbij een grote uitval noodzakelijk is, maar esthetisch of praktisch niet verantwoord. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote deuren die naar buiten opendraaien, grote etalageruiten en terrassen.


Bij de samenstelling van uw product maakt u de keuze uit alle opties, zoals afmetingen, materialen, designs en kleuren.Product Omschrijving

  Details

  Een mooie vorm van zonwering is de Markies, een optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies een nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies zeker een verfraaiing voor uw woning. Dit geldt niet alleen voor de klassieke maar zeker ook voor de modernere bouwstijl.

   

  markies klapmodel

  Het klapmodel, de markies van Wullems Zonwering die geschikt is voor situaties waarbij een grote uitval noodzakelijk is, maar esthetisch of praktisch niet verantwoord. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote deuren die naar buiten opendraaien, grote etalageruiten en terrassen .

   

  Markiezen en uw wensen

  De mogelijkheden van Wullems Zonwering markiezen zijn legio; zo kunt u de keuze maken uit een aluminium of hardhouten frame. Vervolgens kunt u kiezen uit een bekapping die vervaardigd wordt uit de zelfde materialen. Deze keuzes bieden wij u standaard in de volgende kleuren:

  - Ral 9001
  - Ral 9010
  - Ral 6009
  - Ral 1015

  Bovendien is het mogelijk, tegen een geringe meerprijs. Het houtwerk uit te voeren in een kleur bijpassend bij het schilderwerk van uw woning. Voor de doekkleuren bieden wij u groot scala aan kleuren van gerenomeerde merken zoals Dickson en Swela.

   

  Bij de samenstelling van uw product maakt u de keuze uit alle opties, zoals afmetingen, materialen, designs en kleuren.

   

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Markies klapmodel

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab