Knikarmscherm Salou

Art nr
WZ-Salou
Overzicht

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en modern zonnescherm? De Salou van Wullems Zonwering biedt het allemaal! Het Salou zonnescherm is een cassettescherm, het zonwerende doek is hierdoor volledig beschermd.

 

✓ Cassette: gesloten
✓ Systeemkleuren: antraciet-structuur, ivoor, technischzilver
✓ Zonneschermdoek: naar keuzen uit de Veranocollectie
✓ Bediening: handmatig (optioneel elektrisch)
✓ Maximale breedte 600 cm
✓ Maximale uitval 300 cm (afhankelijk van breedte scherm)
✓ Inclusief knikarmen met dubbele staalkabel/ketting
✓ 5 jaar garantie

 

Optioneel: systeem in elke gewenste ralkleur.

 

NU VANAF € 845,--

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en modern zonnescherm? De Salou van Wullems Zonwering biedt het allemaal! Het Salou zonnescherm is een cassettescherm, het zonwerende doek is hierdoor volledig beschermd. De Salou is zeer effectief en krachtig in het uitvoeren van zijn taak: het creëren van een schaduwrijke en gezellige plek in uw tuin. De cassette van het Salou zonnescherm is gemaakt van aluminium, waardoor het onderhoudsvriendelijk, stevig en slijtvast is. Met een doek uit de speciaal ontworpen collectie zonwerende doeken van Verano® maakt u uw Salou zonnescherm helemaal af.


types knikarmschermen


Solide materiaal


De cassette van het Salou zonnescherm is gemaakt van aluminium en is daardoor onderhoudsvriendelijk, stevig en slijtvast. Het moderne uiterlijk krijgt extra aandacht door het hoogwaardige aluminium. De Salou van Verano® heeft hierdoor een moderne en daadkrachtige uitstraling.


Een handige helling


Zonnescherm Salou is traploos in schuinte te verstellen van 5 tot 25 graden. Bepaal zelf de hellingshoek en creëer zo een aangename sfeer in uw tuin en op uw terras om zorgeloos te kunnen genieten van het zonnige buitenleven.


Comfortabele bediening


Het Salou zonnescherm van Wullems Zonwering is zowel handmatig als elektrisch te bedienen. U kunt het Salou zonnescherm tevens uitrusten met een tijdklok, zon- of windautomaat. Met deze extra optie kunt u de zonwering automatisch open of dicht laten gaan wanneer u daar behoefte aan heeft. Zorg voor een optimale situatie met deze comfortabele bediening!


Knappe kleuren


Een zonnescherm kan de unieke kenmerken van uw huis verrijken. Om dit te realiseren kiest u een kleur en dessin dat bij de karakteristieken van uw huis past. De doekencollectie voor zonwering van Verano® bestaat uit ongeveer 100 combinaties van knappe kleuren en deftige dessins.


 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Knikarmscherm Salou
Uw waardering