Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Knikarmscherm Rhodos

Schrijf als eerste een review

Sku: Rhodos

Het Rhodos knikarm zonnescherm van Wullems Zonwering is een klassieke zonwering. Het Rhodos zonnescherm heeft modern en bescheiden uiterlijk, maar biedt optimale beschutting. Het zonnescherm is te verstellen in schuinte tot 25 graden. Het doek is aan de onder- en bovenzijde zichtbaar wanneer de zonwering gesloten is.


✓ Maximale breedte 6000 mm
✓ Maximale uitval 3000 mm (afhankelijk van breedte scherm)


Oopk verkrijgbaar als Rhodos standaard maten variant.



Product Omschrijving

  Details

  Het Rhodos zonnescherm van Wullems Zonwering is een klassieke zonwering. Het Rhodos zonnescherm heeft modern en bescheiden uiterlijk, maar biedt optimale beschutting. Het zonnescherm is te verstellen in schuinte tot 25 graden. Het doek is aan de onder- en bovenzijde zichtbaar wanneer de zonwering gesloten is.

  types knikarmschermen standaard

  Harmonieuze techniek

  Haal een optimaal effect uit uw zonwering. Het Rhodos zonnescherm van Wullems Zonwering is namelijk in schuinte in te stellen van 0 tot 25 graden. Zo is het zonnescherm altijd precies aangepast aan uw terras en geniet u volledig beschut van het zomerse buitenleven.

   

  Ultiem gemak en een persoonlijk tintje

  Het Rhodos zonnescherm is zowel elektrisch als met de hand te bedienen. U kunt uw zonnescherm tevens voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat om te genieten van ultiem gemak en comfort. Met deze extra opties gaat de Rhodos zonwering volledig automatisch open of dicht op het moment dat u dat wilt. Over optimaal comfort en gemak gesproken!

  De kleur van uw zonnescherm is van essentieel belang. Wullems Zonwering begrijpt dat en bieden volop keuze uit kleuren en dessins voor uw zonwering.  

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Knikarmscherm Rhodos

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab