Knikarmscherm Rhodos

Art nr
Rhodos
Overzicht

Het Rhodos knikarm zonnescherm van Wullems Zonwering is een klassieke zonwering. Het Rhodos zonnescherm heeft modern en bescheiden uiterlijk, maar biedt optimale beschutting. Het zonnescherm is te verstellen in schuinte tot 25 graden. Het doek is aan de onder- en bovenzijde zichtbaar wanneer de zonwering gesloten is.

 

✓ Maximale breedte 6000 mm
✓ Maximale uitval 3000 mm (afhankelijk van breedte scherm)

 

Ook verkrijgbaar als Rhodos standaard maten variant.

Het Rhodos zonnescherm van Wullems Zonwering is een klassieke zonwering. Het Rhodos zonnescherm heeft modern en bescheiden uiterlijk, maar biedt optimale beschutting. Het zonnescherm is te verstellen in schuinte tot 25 graden. Het doek is aan de onder- en bovenzijde zichtbaar wanneer de zonwering gesloten is.

 

types knikarmschermen standaard

 

Harmonieuze techniek

Haal een optimaal effect uit uw zonwering. Het Rhodos zonnescherm van Wullems Zonwering is namelijk in schuinte in te stellen van 0 tot 25 graden. Zo is het zonnescherm altijd precies aangepast aan uw terras en geniet u volledig beschut van het zomerse buitenleven.

 

Ultiem gemak en een persoonlijk tintje

Het Rhodos zonnescherm is zowel elektrisch als met de hand te bedienen. U kunt uw zonnescherm tevens voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat om te genieten van ultiem gemak en comfort. Met deze extra opties gaat de Rhodos zonwering volledig automatisch open of dicht op het moment dat u dat wilt. Over optimaal comfort en gemak gesproken!

 

De kleur van uw zonnescherm is van essentieel belang. Wullems Zonwering begrijpt dat en bieden volop keuze uit kleuren en dessins voor uw zonwering.  

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Knikarmscherm Rhodos
Uw waardering