Knikarmscherm Porto

Art nr
WZ-Porto1
Waardering:
100% of 100
Overzicht

De Porto is een uitstekend knikarm-zonnescherm van het type semi-cassette. Dit houdt in dat het zonwerende doek in gesloten stand deels is verborgen in de cassette. Hierdoor wordt het doek aan de voorzijde niet vuil.

 

✓ Cassette: semi-cassette
✓ Maximale breedte: 600 cm
✓ Maximale uitval: 300 cm
✓ Systeemkleuren: antracietgrijs, ivoor, technisch zilver
✓ Zonneschermdoek: naar keuze uit de verano collectie
✓ Bediening: handmatig (optioneel elektrisch)
✓ Optioneel systeem in ieder gewenste ral kleur
✓ Inclusief knikarmen met dubbele staalkabel
✓ 5 jaar fabrieksgarantie

 

 

De Porto van Wullems Zonwering is een uitstekend knikarm-zonnescherm van het type semi-cassette. Dit houdt in dat het zonwerend doek in gesloten stand deels is verborgen in de cassette. Hierdoor wordt het doek aan de voorzijde niet vuil. Het zonnescherm oogt sierlijk en vriendelijk door de afgeronde hoeken.

 

types knikarmschermen semi cassette

 

Ideale hellinghoek

De porto is in schuinte traploos te verstellen van 5 tot 30 graden. Hierdoor krijgt u het optimale rendement uit hetzonnescherm, precies op maat voor uw terras.

 

Hoogwaardig materiaal

De profielen van de porto zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit maakt het zonnescherm zeer solide, sterk en onderhoudsvriendelijk. En ook niet onbelangrijk: het materiaal gaat jarenlang mee.

 

Kies uw bediening

U kunt het porto zonnescherm handmatig bedienen of via een elektrische bediening, kunt u als extra optie een tijdklok, zon-of windautomaat toevoegen. Het zonnescherm gaat dan automatisch open of dicht wanneer u dat wenst.

 

Kleur bekennen

Kleur verrijkt je leven, maar ook je zonnescherm. Daarom biedt WullemsZonwering volop keuze: stoffen in één kleur, met populaire blokstreep of origineel fantasiedessin.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Knikarmscherm Porto
Uw waardering