Duo rolgordijnen met cassette

Art nr
WZ-DRG
Overzicht

Het duo-rolgordijn van Wullems Zonwering brengt het beste van twee werelden samen; de warme uitstraling van een gordijn en de praktische eigenschappen van een jaloezie. Bent u op zoek naar warmte en sfeer? En wilt u controle over het licht dat uw huis binnendringt? Dan is het duo-rolgordijn van Wullems Zonwering voor u de perfecte oplossing.

Door ondoorzichtige stof te combineren met transparante textiel kunt u spelen met de lichtinval. Deze praktische en sfeervolle eigenschappen maken de Duo rolgordijn tot een uniek decoratief product.


✓ Uitvoering: standaard met cassette
✓ Stoffen leverbaar in maar liefst 60 kleuren
✓ Altijd maatwerk
✓ Maximale breedte: 270 cm
✓ Maximale lengte: 280 cm
✓ Systeemkleuren: wit, ivoor, zwart, technischzilver
✓ Bediening: handmatig met ketting (optioneel elektrisch)
✓ 2 jaar fabrieksgarantie

 

 NU VANAF € 77,00

 

Lichtwerend Revolutionair

 

Het duo-rolgordijn van Wullems Zonwering brengt het beste van twee werelden samen; de warme uitstraling van een gordijn en de praktische eigenschappen van een jaloezie. Bent u op zoek naar warmte en sfeer? En wilt u controle over het licht dat uw huis binnendringt? Dan is het duo-rolgordijn voor u de perfecte oplossing.

 

 

 

Lichtdoorlatend én lichtwerend

 

Het duo-rolgordijn is een rolgordijn met twee soorten stof: transparant en niet transparant. De stof wordt dubbel gebruikt, waarbij de achterste laag gefixeerd is en de voorste verschoven kan worden. Hierdoor is het mogelijk de transparante banen van beide lagen op elkaar te schuiven (lichtdoorlatend) of juist over de niet-transparante banen te plaatsen (lichtwerend).

 

 

 

Lichtinval en Privacy

 

U bepaalt zelf de mate van privacy en lichtinval in uw huis. Met een bedieningsketting rolt u de stof moeiteloos in de gewenste stand.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Duo rolgordijnen met cassette
Uw waardering