Corona maatregelen bij Wullems zonwering


Momenteel is Nederland in de ban van het corona virus. Er zijn verregaande maatregelen in werking gesteld om verdere besmettingen tot het minimum te beperken en dagelijks komen er nieuwe maatregelen bij. Uiteraard volgen we deze op de voet en nemen ook de nodige maatregelen.
Daarnaast zullen wij, met inachtneming van de voorschriften. Alles binnen onze mogelijkheden doen om onze werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang te geven.

 

Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inmeetafspraken, montage, reparatie en planning ?

 

Personele bezetting: wie ziek is blijft thuis

Binnen Wullems Zonwering zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij of iemand uit hun omgeving verschijnselen vertoont van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen.
Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

 

Showroombezoek

In verband met de maatregel om alle scholen en opvang te sluiten zijn wij genoodzaakt om onze openingstijden aan te passen.
Voor dit moment:

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m Vrijdag van 9.00 t/m 12.00 uur en
  • Zaterdag van 10.00 t/m 15.00 uur.

Tijdens u bezoek zullen er geen handen geschud worden, indien er meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken we gepaste afstand te houden. Uiteraard verzoeken we u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts of verkoudheid vertoont.

 

Afspraken bij u thuis (inmeten/montage/reparatie)

De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in achtneming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten we toch binnen zijn verzoeken wij een afstand te houden van minimaal 2 meter.
U dient er rekening mee te houden dat we in deze periode een planning van dag tot dag kunnen maken. De gemaakte afspraken kunnen door overmacht verzet moeten worden. We vragen u begrip hiervoor.

 

Vertoont u ziekteverschijnsel, geef het ons door!

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons? Geeft het ons door zodat we samen een gepaste oplossing kunnen zoeken.

 

Regelmatig handen wassen

Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan het zelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overdragen van zaken zoals een afstandsbediening, afleverbon etc.