Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Uitvalscherm Rimini

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-Rimini

De Rimini is het meest eenvoudige uitvalscherm van Wullems Zonwering en is vooral geschikt voor smallere ramen. De eenvoud van het scherm gaat niet ten koste van de stevigheid van het product. Integendeel: de windvaste uitval-armen zorgen voor een doeltreffend, solide en buitengewoon veilig uitvalscherm.Product Omschrijving

  Details

  De Rimini is het meest eenvoudige uitvalscherm van Wullems Zonwering en is vooral geschikt voor smallere ramen. De eenvoud van het scherm gaat niet ten koste van de stevigheid van het product. Integendeel: de windvaste uitval-armen zorgen voor een doeltreffend, solide en buitengewoon veilig uitvalscherm.

  Kleur uw Rimini

  Kleur is niet alleen van belang binnenshuis. Ook de buitenkant bepaalt het karakter van een woning. Denk daarom goed na over de kleur van uw uitvalscherm. Wullems Zonwering heeft een eigen kleurencollectie met meer dan 180 kleuren en dessins. Van traditioneel gestreept en klassiek donkergroen tot opvallend geel en stijlvol zwart.

  Bedien uw Rimini

  Met slechts één druk op de knop doet een elektrische motor al het werk voor u. Het uitvalscherm schuift dicht en de schaduw vult de ruimte. U kunt kiezen voor bediening middels een wandschakelaar of een afstandsbediening. Uiteraard is het ook mogelijk het uitvalscherm met de hand te bedienen middels een slinger, staaldraad kasje of band.

   

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Uitvalscherm Rimini

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab