Sterk in maatwerk

Uitvalschermen

Uitvalschermen

Een uitvalscherm vervult één taak en neemt deze taak bijzonder serieus, namelijk het tegenhouden van warmte en hindelijk zonlicht. Zo blijft het in de zomer binnenshuis lekker koel. De energie slurpende airco is hierdoor nagenoeg overbodig. Bovendien is een uitvalscherm een mooie aankleding van uw gevel.

 

Een uitvalscherm zet uw raam in de schaduw, maar belemmert het zicht naar buiten niet. Het zonwerende doek zit dicht tegen het raam aan. Hierdoor is het niet mogelijk onder een uitvalscherm door te lopen, maar worden zonlicht en warmte wel extra doeltreffend geweerd. Uitvalschermen zijn een voordelig alternatief voor zonneschermen en ideaal voor hoger gelegen ramen.

 

Een uitvalscherm is bijzonder windvast. Dit komt doordat uitvalschermen van Wullems Zonwering standaard zijn uitgerust met stevige windvaste uitvalarmen. Bovendien kunt u, als extra optie, kiezen voor nóg stevigere uitvalarmen, zoals een stormvaste met RVS-veer, een windvaste met gasveer en een balkonhoekarm.

 

Rooster  Lijst 

4 Artikel(en)

per pagina
 • Uitvalscherm Rimini

  Uitvalscherm Rimini

  De Rimini is het meest eenvoudige uitvalscherm van Wullems Zonwering en is vooral geschikt voor smallere ramen. De eenvoud van het scherm gaat niet ten koste van de stevigheid van het product. Integendeel: de windvaste uitval-armen zorgen voor een doeltreffend, solide en buitengewoon veilig uitvalscherm.

  Meer Informatie
 • Markisolette

  Markisolette

  Een markisolette van Wullems Zonwering is het elegantere zusje van het uitvalscherm. Doordat het doek niet meteen naar voren uitloopt, lijkt uw raam langer. Dit geeft de gevel van uw huis, een luxueus tintje. Een markisolette brengt de voordelen van een screen en een uitvalscherm samen. Bovenaan zit het doek verticaal tegen het raam, terwijl het onderste deel van het doek schuin uitloopt.

  Meer Informatie
 • Uitvalscherm Florence

  Uitvalscherm Florence

  Dit zonnescherm is van het type uitvalscherm en heeft een volledige cassette. Dit houdt in dat het zonwerend doek van het scherm in gesloten stand compleet beschermd is tegen vuil, insecten en weersinvloeden. Hierdoor gaat het Florence uitvalscherm langer mee en geniet u jarenlang van een koele temperatuur in uw huis.

  Meer Informatie
 • Uitvalscherm Napoli

  Uitvalscherm Napoli

  Dit zonnescherm is van het type uitvalscherm en is ideaal voor het bekleden van bredere ramen. De stevige uitval-armen zijn windvast en daardoor zeer betrouwbaar. Dit type uitvalscherm kan worden uitgevoerd met praktische glijarm, zodat er een vrije doorloop mogelijk is onder het uitvalscherm.

  Meer Informatie

Rooster  Lijst 

4 Artikel(en)

per pagina