Uitvalscherm Napoli

Art nr
WZ-Napoli
Overzicht

Dit zonnescherm is van het type uitvalscherm en is ideaal voor het bekleden van bredere ramen. De stevige uitval-armen zijn windvast en daardoor zeer betrouwbaar. Dit type uitvalscherm kan worden uitgevoerd met praktische glijarm, zodat er een vrije doorloop mogelijk is onder het uitvalscherm.

Dit uitvalscherm is ideaal voor het bekleden van bredere ramen. De stevige uitval-armen zijn windvast en daardoor zeer betrouwbaar. Dit type uitvalscherm kan worden uitgevoerd met praktische glijarm, zodat er een vrije doorloop mogelijk is onder het uitvalscherm.


Kleur uw Napoli uitvalscherm


Met de kleur van het uitvalscherm bepaalt u de uitstraling van uw gevel.Wullems zonwering heeft een kleurencollectie met een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige doeken. Sommige doekkleuren zijn geïnspireerd op de natuur of houdt u van strak en industrieel, maar uiteraard zijn er ook felle kleuren. Zoals vurig rood, vrolijk geel en zonnig oranje.


Bedien uw Napoli uitvalscherm


Met de keuze voor het bedieningstype bepaalt u de mate van comfort.De meest basic bediening is een handbediening door middel van een draaistang of staaldraad kastje. Een elektrische bediening zorgt voor meer gemak en comfort. Een motor doet namelijk al het werk.


 


 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Uitvalscherm Napoli
Uw waardering