Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Uitvalscherm Napoli

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-Napoli

Dit zonnescherm is van het type uitvalscherm en is ideaal voor het bekleden van bredere ramen. De stevige uitval-armen zijn windvast en daardoor zeer betrouwbaar. Dit type uitvalscherm kan worden uitgevoerd met praktische glijarm, zodat er een vrije doorloop mogelijk is onder het uitvalscherm.Product Omschrijving

  Details

  Dit uitvalscherm is ideaal voor het bekleden van bredere ramen. De stevige uitval-armen zijn windvast en daardoor zeer betrouwbaar. Dit type uitvalscherm kan worden uitgevoerd met praktische glijarm, zodat er een vrije doorloop mogelijk is onder het uitvalscherm.

  Kleur uw Napoli uitvalscherm

  Met de kleur van het uitvalscherm bepaalt u de uitstraling van uw gevel.Wullems zonwering heeft een kleurencollectie met een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige doeken. Sommige doekkleuren zijn geïnspireerd op de natuur of houdt u van strak en industrieel, maar uiteraard zijn er ook felle kleuren. Zoals vurig rood, vrolijk geel en zonnig oranje.

  Bedien uw Napoli uitvalscherm

  Met de keuze voor het bedieningstype bepaalt u de mate van comfort.De meest basic bediening is een handbediening door middel van een draaistang of staaldraad kastje. Een elektrische bediening zorgt voor meer gemak en comfort. Een motor doet namelijk al het werk.

   

   

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Uitvalscherm Napoli

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab