Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Standaard screen

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-sss

Standaard screens van Wullems Zonwering zijn uitermate geschikt voor kleinere ramen en plaatsen waar een geringe hoeveelheid wind is. Standaard screens zijn bij Wullems Zonwering leverbaar in diverse modellen. U kunt kiezen uit een vierkante, schuine en ronde kast, geleiders met en zonder lip. De afmeting van de behuizing is ook in verschillende maten verkrijgbaar, zo heeft u gegarandeerd screens die passen bij uw huis en smaak.Product Omschrijving

  Details

  Standaard screens zijn uitermate geschikt voor kleinere ramen, en plaatsen waar een geringe hoeveelheid wind is. Standaard screens zijn bij Wullems Zonwering leverbaar in diverse modellen. U kunt kiezen uit een vierkante, schuine en ronde kast, geleiders met en zonder lip. De afmeting van de behuizing is ook in verschillende maten verkrijgbaar, zo heeft u gegarandeerd screens die passen bij uw huis en smaak.

  Bedieningsgemak

  Steeds meer mensen bedienen hun screens elektrisch. Een fluisterstille elektromotor doet het werk. Een afstandsbediening is ideaal om uw screens op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel. Ook zijn de screens uit te voeren met een slinger, band en staaldraad kasje.

  Kiesk(l)eurig

  Met de kleur van de screens bepaalt u de uitstraling van uw gevel. Omdat Wullems Zonwering begrijpt hoe belangrijk de kleur van het doek is, hebben wij een eigen kleurencollectie samengesteld. Deze bestaat uit meer dan 90 screendoeken! De collectie zit vol met neutrale, felle, natuurlijke en eigentijdse kleuren. De doeken variëren in de mate waarin ze warmte en licht tegenhouden.

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Standaard screen

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab