Sterk in maatwerk

Screens

Screens

Screens zonwering bedekken uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen het raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Dit maakt screens tot een van de meest doeltreffende zonweringen.Screens geven uw gevel een moderne uitstraling. Dit komt doordat de stof vlak en strak tegen uw raam is bevestigd.

 

Screens geven u privacy; het is niet mogelijk bij u naar binnen te kijken. Door de speciale stof is het voor u wel mogelijk vanuit binnen naar buiten te kijken. Ook niet onbelangrijk screens nemen geen ruimte in.

 

Ritzscreens zijn zeer stabiel en windvast. 

 

Screens zijn niet alleen erg functioneel als zonwering voor uw raam maar ze zijn ook zeer doeltreffend voor uw terrasoverkapping.
Zo geniet u optimaal van uw privacy. Het is ook mogelijk om te kiezen voor screens met een transparant venster, zo dient deze als een wind- en regenscherm.

Rooster  Lijst 

2 Artikel(en)

per pagina
 • Ritz Screen

  Ritz Screen

  Het ritsscreen van Wullems Zonwering is volledig windvast, insectenwerend en zonafsluitend. Het grote voordeel ten opzichte van andere screens, is dat het doek over de gehele lengte is vastgeritst aan de zijkanten. Dit maakt een ritsscreen buitengewoon windvast en betrouwbaar. Door het ingenieuze systeem kunt u veel kanten op, deze zonwering is overal toe te passen en standaard uitgerust met een elektromotor.

  Meer Informatie
 • Standaard screen

  Standaard screen

  Standaard screens van Wullems Zonwering zijn uitermate geschikt voor kleinere ramen en plaatsen waar een geringe hoeveelheid wind is. Standaard screens zijn bij Wullems Zonwering leverbaar in diverse modellen. U kunt kiezen uit een vierkante, schuine en ronde kast, geleiders met en zonder lip. De afmeting van de behuizing is ook in verschillende maten verkrijgbaar, zo heeft u gegarandeerd screens die passen bij uw huis en smaak.

  Meer Informatie

Rooster  Lijst 

2 Artikel(en)

per pagina