Sterk in maatwerk

Markiezen

Markiezen

Charmant en authentiek

Markiezen gegeven uw woning een sfeervolle en authentieke uitstraling. Door de klassieke vorm van een markies dringt er ook via de zijkanten van uw raam geen zonlicht uw huis binnen. Wullems zonwering heeft een breed assortiment markiezen. Hierdoor kunt u de markies tot in het kleinste detail afstemmen op uw wensen.

modellen van markiezen

 

Markiezen zijn in drie modellen: Standaard model is vrijwel in alle situaties toe te passen. Het Petmodel als onderdoorloop verijst is en vrij uitzicht wilt behouden. Het Klapmodel voor extra lange uitval.

 

Het frame vormt de basis. U kunt kiezen uit aluminium, grenenhout, hardhout red cedar of kunststof. Dit geldt ook voor de bovenkap en zijschotten.

U opent en sluit de markies eenvoudig door een bedieningskoord. De markiezen kunnen ook uitgerust worden met een elektromotor. Hiermee maakt u het uzelf nog gemakkelijker.

 

Kies de kleur die bij u past! De mogelijkheden zijn eindeloos, van eigentijds grijs tot verrassend paars en van modern tot klassiek. Dessins zoals blokstreep, krijtstrepen en fantasiedessins.

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

per pagina
 • Markies standaard

  Markies standaard

  Deze standaard markies van Wullems Zonwering is het meest voorkomende model, waarbij de uitval gelijk is aan de werkhoogte. Het wordt gebruikt in normale situaties waarbij geen doorloop nodig is.

  Bij de samenstelling van uw product maakt u de keuze uit alle opties, zoals materialen, designs en kleuren.

  Meer Informatie
 • Markies petmodel

  Markies petmodel

  Het petmodel, de markies van Wullems Zonwering waarbij de uitslag een vorm van een pet heeft Het petmodel heeft altijd een uitval die groter is dan de werkhoogte. Dit model is toe te passen bij situaties waarbij een doorloop vereist is. Bijv. wanneer er een looppad o.i.d. voor uw raam langsloopt, boven (terras)deuren, etalageramen etc. Ook wanneer u uw vrije uitzicht wilt behouden is het petmodel de oplossing.

  Bij de samenstelling van uw product maakt u de keuze uit alle opties, zoals afmetingen, materialen, designs en kleuren.

  Meer Informatie
 • Markies klapmodel

  Markies klapmodel

  Het klapmodel, de markies van Wullems Zonwering die geschikt is voor situaties waarbij een grote uitval noodzakelijk is, maar esthetisch of praktisch niet verantwoord. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote deuren die naar buiten opendraaien, grote etalageruiten en terrassen.

  Bij de samenstelling van uw product maakt u de keuze uit alle opties, zoals afmetingen, materialen, designs en kleuren.

  Meer Informatie

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

per pagina