Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Markies petmodel

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-M201

Het petmodel, de markies van Wullems Zonwering waarbij de uitslag een vorm van een pet heeft Het petmodel heeft altijd een uitval die groter is dan de werkhoogte. Dit model is toe te passen bij situaties waarbij een doorloop vereist is. Bijv. wanneer er een looppad o.i.d. voor uw raam langsloopt, boven (terras)deuren, etalageramen etc. Ook wanneer u uw vrije uitzicht wilt behouden is het petmodel de oplossing.


Bij de samenstelling van uw product maakt u de keuze uit alle opties, zoals afmetingen, materialen, designs en kleuren.Product Omschrijving

  Details

  Een mooie vorm van zonwering is de Markies, een optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Van welke kant de zon ook komt een markies biedt altijd optimale bescherming. Naast het weren van de zon heeft de markies een nostalgische uitstraling en de fraaie uitvoering van de kap is de markies zeker een verfraaiing voor uw woning. Dit geldt niet alleen voor de klassieke maar zeker ook voor de modernere bouwstijl.

  markies petmodelBij het petmodel heerft de uitslag de vorm van een pet en heeft altijd een uitval die groter is dan de werkhoogte. Dit model is toe te passen bij situaties waarbij een doorloop vereist is. Bijv. wanneer er een looppad o.i.d. voor uw raam langsloopt, boven ( terras ) deuren, etalageramen etc. Ook wanneer u uw vrije uitzicht wilt behouden is het petmodel de oplossing.

   

  Markiezen en uw wensen

  De mogelijkheden van Wullems Zonwering markiezen zijn legio; zo kunt u de keuze maken uit een aluminium of hardhouten frame. Vervolgens kunt u kiezen uit een bekapping die vervaardigd wordt uit de zelfde materialen. Deze keuzes bieden wij u standaard in de volgende kleuren:

  - Ral 9001
  - Ral 9010
  - Ral 6009
  - Ral 1015

  Bovendien is het mogelijk, tegen een geringe meerprijs. Het houtwerk uit te voeren in een kleur bijpassend bij het schilderwerk van uw woning. Voor de doekkleuren bieden wij u groot scala aan kleuren van gerenomeerde merken zoals Dickson en Swela.

   

  Bij de samenstelling van uw product maakt u de keuze uit alle opties, zoals afmetingen, materialen, designs en kleuren.

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Markies petmodel

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab