Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Knikarmscherm Salou

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-Salou

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en modern zonnescherm? De Salou van Wullems Zonwering biedt het allemaal! Het Salou zonnescherm is een cassettescherm, het zonwerende doek is hierdoor volledig beschermd.


✓ Verano® cassettescherm
✓ Stevig en slijtvast
✓ Absoluut maatwerk
✓ Handmatig en elektrisch
✓ Maximale breedte 6000 mm
✓ Maximale uitval 3000 mm (afhankelijk van breedte scherm)


Ook verkrijgbaar als de Salou standaard maten variant.Product Omschrijving

  Details

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar en modern zonnescherm? De Salou van Wullems Zonwering biedt het allemaal! Het Salou zonnescherm is een cassettescherm, het zonwerende doek is hierdoor volledig beschermd. De Salou is zeer effectief en krachtig in het uitvoeren van zijn taak: het creëren van een schaduwrijke en gezellige plek in uw tuin. De cassette van het Salou zonnescherm is gemaakt van aluminium, waardoor het onderhoudsvriendelijk, stevig en slijtvast is. Met een doek uit de speciaal ontworpen collectie zonwerende doeken van Verano® maakt u uw Salou zonnescherm helemaal af.

  types knikarmschermen

  Solide materiaal

  De cassette van het Salou zonnescherm is gemaakt van aluminium en is daardoor onderhoudsvriendelijk, stevig en slijtvast. Het moderne uiterlijk krijgt extra aandacht door het hoogwaardige aluminium. De Salou van Verano® heeft hierdoor een moderne en daadkrachtige uitstraling.

  Een handige helling

  Zonnescherm Salou is traploos in schuinte te verstellen van 5 tot 25 graden. Bepaal zelf de hellingshoek en creëer zo een aangename sfeer in uw tuin en op uw terras om zorgeloos te kunnen genieten van het zonnige buitenleven.

  Comfortabele bediening

  Het Salou zonnescherm van Wullems Zonwering is zowel handmatig als elektrisch te bedienen. U kunt het Salou zonnescherm tevens uitrusten met een tijdklok, zon- of windautomaat. Met deze extra optie kunt u de zonwering automatisch open of dicht laten gaan wanneer u daar behoefte aan heeft. Zorg voor een optimale situatie met deze comfortabele bediening!

  Knappe kleuren

  Een zonnescherm kan de unieke kenmerken van uw huis verrijken. Om dit te realiseren kiest u een kleur en dessin dat bij de karakteristieken van uw huis past. De doekencollectie voor zonwering van Verano® bestaat uit ongeveer 100 combinaties van knappe kleuren en deftige dessins.

   

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Knikarmscherm Salou

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab