Knikarmscherm St Tropez

Art nr
St Tropez
Overzicht

Het St. Tropez zonnescherm van Wullems Zonwering is een cassette knikarmscherm en heeft een maximale breedte van maar liefst 12 meter en een diepte van 3.5 meter. Dit maakt de St. Tropez het ideale XL-zonnescherm voor brede terrassen. U kunt met de hele familie van de schaduw genieten, lekker lunchen zonder dat de zon op uw huid brandt of genieten van lange zomeravonden.  


✓ Maximale breedte 12 meter
✓ Maximale uitval 3,5 meter (afhankelijk van breedte scherm)

Het St. Tropez zonnescherm van Wullems Zonwering heeft een maximale breedte van maar liefst 12 meter en een diepte van 3.5 meter (afhankelijk van breedte scherm). Dit maakt de St. Tropez het ideale XL-zonnescherm voor brede terrassen. U kunt met de hele familie van de schaduw genieten, lekker lunchen zonder dat de zon op uw huid brandt of genieten van lange zomeravonden.


types knikarmschermen cassette


Sfeerverlichting


Met geïntegreerde lichtspots wordt uw terras nog sfeervoller. De spots zorgen voor een sfeervolle verlichting.


Lange levensduur


Dit zonnescherm is van het type cassette. Het doek is beschermd tegen weersinvloeden en gaat daardoor langer mee.


Elektrisch bedienbaar


Met slechts één druk op de knop rolt de stof geruisloos uit de cassette. Als extra optie kunt u de St.Tropez voorzien van RTS motor met wind en zon sensor.


Kleurenpracht


Kies de kleur die bij u past! De mogelijkheden zijn eindeloos. Van eigentijds grijs tot verrassend paars en van modern tot klassiek. Dessins zoals blokstreep, krijtstrepen en fantasiedessins.


 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Knikarmscherm St Tropez
Uw waardering