Knikarmscherm Ipanema

Art nr
ipanema
Overzicht

De Ipanema van Wullems Zonwering is een populair Verano zonnescherm van het type Cassettescherm. Dit houdt in dat de stof en armen in gesloten stand compleet is beschermd tegen alle weersinvloeden. Bovendien is de oprolbuis mooi verstopt in de cassette en dus aan het oog onttrokken. Dit oogt zeer verfijnd en rustig.  

 

✓ Cassete: gesloten
✓ Maximale breedte 600 cm
✓ Maximale uitval 300 cm (afhankelijk van breedte scherm)
✓ Systeemkleuren: antraciet-structuur, ivoor, wit, zwart-structuur
✓ Zonneschermdoek: naar keuzen uiit de Veranocollectie
✓ Bediening: elektrisch
✓ Inclusief knikarmen met dubbele staalkabel/ketting
✓ 5 jaar garantie

 

Optioneel:
✓ Systeem in elk gewenste ralkleur
✓ Ledverlichting onder de cassette en in de armen
✓ Plafondmontage

De Ipanema van Wullems Zonwering is een populair zonnescherm van het type Cassettescherm. Dit houdt in dat de stof en armen in gesloten stand compleet is beschermd tegen alle weersinvloeden. Bovendien is de oprolbuis mooi verstopt in de cassette en dus aan het oog onttrokken. Dit oogt zeer verfijnd en rustig.

 

types knikarmschermen cassette

 

Onderscheidend en veilig

De Ipanema kan zowel aan het plafond als aan de muur worden gemonteerd. Hierdoor is het zonnescherm zeer flexibel en praktisch. Dit zonnescherm draagt het GS-keurmerk van TüV. Dit keurmerk staat voor Geprüfde Sicherheit.

 

Elektrisch bedienbaar

Met slechts één druk op de knop rolt de stof geruisloos uit de cassette. Als extra optie kunt u de Ipanema voorzien van RTS of IO motor met wind en zon sensor.

 

Kleurenpracht

Kies bij Wullems Zonwering de kleur die bij u past! De mogelijkheden zijn eindeloos.van eigentijds grijs tot verrassend paars en van modern tot klassiek. Dessins zoals blokstreep, krijtstrepen en fantasiedessins.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Knikarmscherm Ipanema
Uw waardering