Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Verticale aluminium lamellen

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-VAL

Aluminium lamellen van Wullems Zonwering zijn een strakke en moderne vorm van raamdecoratie. Bovendien zijn de aluminium lamellen gemakkelijk te reinigen, waterbestendig en brandvertragend. Wullems Zonwering heeft de collectie van Verano® bevat aluminium lamellen met mooie metallics, praktische perforaties en stijlvolle structuren.


 Product Omschrijving

  Details

  Praktische eigenschappen

  Aluminium lamellen van Wullems Zonwering zijn beschikbaar in drie lamelbreedtes: 52 mm70 mm en 89 mm. De breedte die u kiest is volledig afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Met een brede lamel creëert u een ruimte vol rust. Smalle lamellen zijn eleganter en nemen minder plaats in. Er is dus altijd een passende raamdecoratie oplossing!

  Lamelkleuren

  De mogelijkheden in lamelkleuren en -dessins zijn eindeloos! Op deze manier kunt u zelf de uitstraling van uw raamdecoratie bepalen. Ga voor een uitdagende, trendy, neutrale of klassieke kleur voor uw aluminium lamellen en voeg naar wens een creatief dessin toe.

  Kindveiligheid

  U kunt kiezen voor een handmatige of elektrische bediening. Kindveiligheid is topprioriteit voor Verano®. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

  Prijzen aluminium lamellen

  De prijs van uw nieuwe aluminium lamellen is afhankelijk van de afmetingen, het type bediening dat u kiest, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Laat door ons uw persoonlijke prijs berekenen!

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Verticale aluminium lamellen

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab