Sterk in maatwerk

Verticale lamellen

Verticale lamellen

Tijdloos en onbegrensde mogelijkheden

Een verticale lamelgordijn van Wullems Zonwering is een ideale raamdecoratie-product voor elke denkbare ruimte. Lamelgordijnen zijn in principe geschikt voor ramen van alle afmetingen, maar uitermate geschikt voor grotere raampartijen. De begrippen decoratief en functionaliteit komen helemaal tot hun recht als u spreekt over verticale lamelgordijnen.

 

Ruime collectie

De collectie verticale lamellen van Wullems Zonwering bestaat uit vier verschillende typen: kunststof lamellenaluminium lamellenstoffen lamellen en vertical strings. Verticale lamellen zijn zeer functioneel, u kunt namelijk zelf de mate van privacy en lichtinval bepalen.

 

Verrassende voordelen

Verticale lamellen van Wullems Zonwering zijn geschikt voor alle soorten ramen. Naast standaard ramen zijn verticale lamellen uitstekend toe te passen bij grote en afwijkende raampartijen zoals schuifpuien, erkers en schuine ramen. Verticale lamellen zijn zeer functioneel: in één handomdraai bepaalt u de juiste mate van privacy en de lichtinval.

 

Lamelkleuren

Het materiaal, de kleur en het dessin van uw verticale lamel kiest u zelf, zo kunt u uw eigen lamelgordijn samenstellen. De collectie van Wullems Zonwering bestaat uit wel 450 soorten en kleuren! Er zijn drie lamelmaterialen: kunststofaluminium en stof.

 

Kindveiligheid

Het veiliger maken van onze producten is een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten van Verano voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie.

 

Rooster  Lijst 

4 Artikel(en)

per pagina
 • Verticale kunststof lamellen

  Verticale kunststof lamellen

  Kunststof lamellen van Wullems Zonwering zijn kleurvast, brandvertragend, waterbestendig en gemakkelijk te reinigen en zijn daardoor extra geschikt voor toepassing in badkamers en keuken. Zo geniet u van extra wooncomfort en geniet u jarenlang zorgeloos van uw raamdecoratie!

   

  Meer Informatie
 • Verticale stoffen lamellen

  Verticale stoffen lamellen

  Stoffen lamellen van Wullems Zonwering komen van Verano® en zijn licht en zorgen voor een unieke lichtfiltering. Stof biedt tevens mogelijkheden voor texturen en transparanties en heeft een minder zwaar effect dan kunststof of aluminium.

   

  Meer Informatie
 • Verticale aluminium lamellen

  Verticale aluminium lamellen

  Aluminium lamellen van Wullems Zonwering zijn een strakke en moderne vorm van raamdecoratie. Bovendien zijn de aluminium lamellen gemakkelijk te reinigen, waterbestendig en brandvertragend. Wullems Zonwering heeft de collectie van Verano® bevat aluminium lamellen met mooie metallics, praktische perforaties en stijlvolle structuren.

   

  Meer Informatie
 • Vertical strings

  Vertical strings

  Vertical strings van Wullems Zonwering hebben een speelse en eigentijdse uitstraling. De lamellen van vertical strings bestaan uit smalle koordjes van polyester. Dit type raamdecoratie is uitermate geschikt voor buitendeuren en scheidingswanden, u loopt er namelijk gemakkelijk doorheen.

  Meer Informatie

Rooster  Lijst 

4 Artikel(en)

per pagina