Verano vouwgordijnen

Art nr
WZ-VVG
Overzicht

Vouwgordijnen van Wullems zijn vergelijkbaar met gordijnen: net zo praktisch maar met een meer moderne uitstraling. Gek op klassieke gordijnen maar toch iets nieuws proberen? Wullems Vouwgordijnen zijn dé oplossing!


 

Stofkleuren


De keuze van de stof bepaalt de sfeer die uw vouwgordijn uitstraalt. Verano® biedt u de keuze uit een groot palet aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. Natuurlijke linnen, rustig wit of vurig rood. De stof bestaat uit een combinatie van polyester en katoen of enkel polyester. Het materiaal van de raamdecoratie is gemakkelijk te reinigen en tevens wasbaar op 30 graden.


Extra mogelijkheden


Er zijn meerdere uitbreidingsopties voor de vouwgordijnen, zoals een volant (half of heel) en baleinen aan de voorzijde. Een volant is een strook stof aan de onderzijde van het vouwgordijn. Deze strook houdt zonlicht aan de onderkant tegen als het vouwgordijn is opgetrokken. Baleinen zijn staafjes die in de vouw zitten van elke strook stof. Raamdecoratie met baleinen oogt strakker en moderner. Vraag ons naar alle mogelijkheden!


Veiligheid voorop


Kindveiligheid is topprioriteit voor Verano®. Het veiliger maken van onze producten is daarom een belangrijk onderdeel van de productontwikkeling. Al onze binnenzonwering en raamdecoratie producten voldoen aan de herziende Europese voorschriften. Zo weet u zeker dat u met een veilig gevoel kunt genieten van uw raamdecoratie!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verano vouwgordijnen
Uw waardering