Rolhor voor deuren

Art nr
WZ-RHD
Overzicht

De flexibele rolhorren hebben een lange levensduur. Gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid staan voorop.
De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt, waardoor deze hordeur praktisch is voor bijvoorbeeld huishoudens met kinderen.

De flexibele rolhorren van Wullems Zonwering komen uit de collectie van Unilux en hebben een lange levensduur. Bij Wullems Zonwering staat gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid voorop. De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt, waardoor deze hordeur praktisch is voor bijvoorbeeld huishoudens met kinderen.


Mocht iemand per ongeluk tegen het gaas aanlopen, dan is openen en sluiten vaak voldoende om het gaas weer in de geleider te krijgen. Wanneer de rolhordeur niet wordt gebruikt, zit het gaas netjes in de compacte cassette. En dankzij een cassettemaat van slechts 38 mm valt de hordeur nauwelijks op. Rolhorren voor deuren zijn een goedkoper alternatief voor een Plisséhordeur.


 


Sluiting en plaatsing van een rolhordeur


Een rolhordeur van Wullems Zonwering is geschikt voor montage op het kozijn (‘op de dag’) of in het kozijn (‘in de dag’), voor zowel houten, aluminium of kunststof kozijnen. De Rolhordeur Comfort wordt altijd geleverd met een magneetsluiting en twee speciale gaasstickers. Bij deuropeningen breder dan 1300 mm adviseren we de Dubbele hordeur Plisséfit (max. 3600 mm en koppelbaar tot 7200 mm).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rolhor voor deuren
Uw waardering