Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Duo rolgordijnen met cassette

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-DRG

Het duo-rolgordijn van Wullems Zonwering brengt het beste van twee werelden samen; de warme uitstraling van een gordijn en de praktische eigenschappen van een jaloezie. Bent u op zoek naar warmte en sfeer? En wilt u controle over het licht dat uw huis binnendringt? Dan is het duo-rolgordijn van Wullems Zonwering voor u de perfecte oplossing.


Door ondoorzichtige stof te combineren met transparante textiel kunt u spelen met de lichtinval. Deze praktische en sfeervolle eigenschappen maken de Duo rolgordijn tot een uniek decoratief product.

✓ Leverbaar in maar liefst 16 kleuren
✓ past in elk modern en klassiek interieur.


 Product Omschrijving

  Details

  Lichtwerend Revolutionair

  Het duo-rolgordijn van Wullems Zonwering brengt het beste van twee werelden samen; de warme uitstraling van een gordijn en de praktische eigenschappen van een jaloezie. Bent u op zoek naar warmte en sfeer? En wilt u controle over het licht dat uw huis binnendringt? Dan is het duo-rolgordijn voor u de perfecte oplossing.

   

  Lichtdoorlatend én lichtwerend

  Het duo-rolgordijn is een rolgordijn met twee soorten stof: transparant en niet transparant. De stof wordt dubbel gebruikt, waarbij de achterste laag gefixeerd is en de voorste verschoven kan worden. Hierdoor is het mogelijk de transparante banen van beide lagen op elkaar te schuiven (lichtdoorlatend) of juist over de niet-transparante banen te plaatsen (lichtwerend).

   

  Lichtinval en Privacy

  U bepaalt zelf de mate van privacy en lichtinval in uw huis. Met een bedieningsketting rolt u de stof moeiteloos in de gewenste stand.

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Duo rolgordijnen met cassette

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab