Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Plisséhor voor ramen

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-PHR

De strak vormgegeven en soepel lopend raamhor van Wullems Zonwering komt uit de collectie van Unilux en is uitgevoerd met het bekende gevouwen gaas. Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten. De plisséhor van Wullems Zonwering is leverbaar als inklem unit of voorzethor.Product Omschrijving

  Details

  De plissehor van Wullems Zonwering komt uit de collectie van Unilux. Het is een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas. Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten. De plisséhor van Wullems Zonwering is leverbaar als inklem unit of voorzethor.

  Sluiting & plaatsing
  Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de voorzet UNIT bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. In verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe uitstraling.

  De plisséhor van Wullems Zonwering kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden. Bediening van boven naar beneden is niet aan te raden i.v.m. vervuiling en uitzakken van het gaas.

  De voorzet unit is geschikt voor montage op het kozijn (‘op de dag’) en het inklem unit is geschikt voor montage in het kozijn (‘in de dag’). Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen. De hor is dus uitneembaar bij de schoonmaak.

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Plisséhor voor ramen

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab