Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Vaste hor voor deuren

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-VHD

Een vertrouwde hordeur van Wullems Zonwering staat als een huis: solide, betrouwbaar en duurzaam. Door het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig. De deur is haaks en klemt daardoor niet. Ook sleept deze vaste hordeur niet over de grond.Product Omschrijving

  Details

  De vertrouwde hordeur van Wullems Zonwering uit de collectie van Unilux, die staat als een huis: solide, betrouwbaar en duurzaam. Door het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig. De deur is haaks en klemt daardoor niet. Ook sleept deze vaste hordeur niet over de grond.

  Modellen & opties
  De vaste hordeur van Wullems Zonwering is verkrijgbaar in verschillende modellen, ook met aluminium schopplaat.Het 47 mm brede profiel straalt extra degelijkheid uit. Een andere optie: een duwplaat in het midden, links of rechts. Verder is deze hordeur ook als pendeldeur ofwel ‘saloondeur’ te gebruiken. Dit is ideaal om gemakkelijk ‘in en uit’ te lopen.

  Schuifhorren voor deuren
  Ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien, met vaste hordeuren als basis. Dankzij strakke rails boven en onder en glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd. Borstels met aangepaste hoogten zorgen voor een insectendichte aansluiting.

  Dubbel of duo
  Ook is het mogelijk meerdere hordeuren op de rails te schuiven, zodat een dubbele schuifdeur ontstaat waarbij de deuren tegen elkaar aan schuiven. Bij een duo-schuiver, schuiven de delen achter elkaar. Dit kan door gebruik te maken van een dubbele geleider. 

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Vaste hor voor deuren

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Quality
  Price
  Value
CMS tab