Sterk in maatwerk

Meerdere afbeeldingen

Plissé hordeur

Schrijf als eerste een review

Sku: WZ-PHD

De plissé hordeuren van Wullems Zonwering komen uit de collectie van Unilux en zijn fraai en strak vormgegeven. Passend voor elke deuropening. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. Product Omschrijving

  Details

  De plissé hordeuren van Wullems Zonwering komen uit de collectie van Unilux en zijn fraai en strak vormgegeven, passend voor elke deuropening. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. 

  De bedieningslijst van de plissé hordeuren van Wullems Zonwering blijft in elke positie staan. Deze hordeur is windvast en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. De plissé hordeur van Wullems Zonwering kan zowel in het kozijn als op het kozijn of op de muur worden bevestigd, afhankelijk van uw woonsituatie. De plissé hordeuren van Wullems Zonwering zijn geschikt voor:

  • Binnendraaiende deuren
  • Buitendraaiende deuren
  • Schuifpuien
  • Openslaande tuindeuren


  Door het vernieuwende design kunnen de plisséhorren voor deuren geplaatst worden zonder gebruik te hoeven maken van extra profielen of borstels.

  Plisséfit horren voor deuren

  De Plisséfit hordeuren van Wullems Zonwering zijn in diverse afmetingen beschikbaar. Standaard worden de horren geleverd per 20 mm (even getallen) oplopend in de hoogte. De breedte dient op maat gemaakt te worden. De maximale breedte maten zijn 1100, 1450 en 1800 mm.

  De plissé hordeur van Wullems Zonwering is standaard leverbaar in vijf RAL kleuren. Speciaal voor openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele Plisséfit leverbaar. Bij de dubbele plisséfit sluiten beide plissé hordeuren in het midden door middel van een fraai vormgegeven magneetsluiting. De Plisséfit is tevens geschikt voor grote openingen (tot wel 10 meter breed).

Product's Review

  Schrijf Uw Eigen Review

  U recenseert: Plissé hordeur

  Hoe beoordeeld u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Price
  Value
  Quality
CMS tab