Sterk in maatwerk

Horren en hordeuren

Insectenwering

hordeurHet horren programma van Wullems Zonwering biedt u een uitgebreide keuze voor vrijwel iedere raam of deur. In uw woonomgeving, of het nu uw keuken, badkamer slaap- of woonkamer is, speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk is dat men frisse lucht naar binnen laat, maar de insecten buiten houdt. 

Uitvoeringen

Een unieke variant in het horrenprogramma van Wullems Zonwering is de plisséfit hordeur waarbij het gaas wordt gevouwen in plaats van opgerold en het vriendelijke doorzicht gewaarborgd blijft.

De scharnierende hordeur: is opgebouwd uit elegant, afgerond profiel. De zelfsluitende deur is ideaal wanneer u uw handen vol heeft.
De rolhor: heeft een eigentijds design en is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam., zo ook voor draai-kiepramen en dakramen.
De inzethor: speciaal bij kunststof, aluminium en houten draai-kiepramen kan de inzethor zonder te boren of schroeven gemonteerd worden.
Horren zijn vrijwel in ieder recht raam toepasbaar.

 

Rooster  Lijst 

6 Artikel(en)

per pagina
 • Plisséhor voor ramen

  Plisséhor voor ramen

  De strak vormgegeven en soepel lopend raamhor van Wullems Zonwering komt uit de collectie van Unilux en is uitgevoerd met het bekende gevouwen gaas. Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten. De plisséhor van Wullems Zonwering is leverbaar als inklem unit of voorzethor.

  Meer Informatie
 • Rolhor voor ramen

  Rolhor voor ramen

  Een raamrolhor van Wullems Zonwering is een bijna onzichtbare, maar daarentegen een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette is slechts 38 mm waardoor het frame vaak buiten het zicht te plaatsen is, zoals achter de raamdecoratie.

  Meer Informatie
 • Plissé hordeur

  Plissé hordeur

  De plissé hordeuren van Wullems Zonwering komen uit de collectie van Unilux en zijn fraai en strak vormgegeven. Passend voor elke deuropening. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. 

  Meer Informatie
 • Rolhor voor deuren

  Rolhor voor deuren

  De flexibele rolhorren hebben een lange levensduur. Gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid staan voorop.
  De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt, waardoor deze hordeur praktisch is voor bijvoorbeeld huishoudens met kinderen.

  Meer Informatie
 • Vaste hor voor deuren

  Vaste hor voor deuren

  Een vertrouwde hordeur van Wullems Zonwering staat als een huis: solide, betrouwbaar en duurzaam. Door het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig. De deur is haaks en klemt daardoor niet. Ook sleept deze vaste hordeur niet over de grond.

  Meer Informatie
 • Vaste hor voor ramen

  Vaste hor voor ramen

  Dé uitkomst voor naar buiten en naar binnen draaiende ramen of schuivende ramen. Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor.

  Meer Informatie

Rooster  Lijst 

6 Artikel(en)

per pagina