Sterk in maatwerk

Jaloezieën

Jaloezieën

Spelen met licht

De horizontale jaloezieën van Wullems zonwering bieden u functioneel comfort en veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens.

De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing met zijgeleiding zoals in dakramen, op deuren en kan ook in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. Naast een uitgebreide aluminium collectie zijn er ook de houten horizontale jaloezieën, die met hun “naturel” look een warme sfeer creëren.

 

Aluminium horizontale jaloezieën

In de collectie aluminium horizontale jaloezieën van Wullems Zonwering vindt u een ruime keuze. Zo hebben wij een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins, zoals hout-en suedeprinten. De aluminium jaloezieën van Wullems Zonwering zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en zelfs 70mm.

 

Houten horizontale jaloezieën, decoratief en duurzaam

Met houten jaloezieën van Wullems zonwering haalt u de natuur naar binnen. Ze geven elke ruimte een natuurlijke en warme uitstraling. Bovendien zijn de jaloezieën gemaakt van FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Naast praktisch en decoratief, zijn ze dus ook ecologisch verantwoord. De collectie houten horizontale jaloezieën van Wullems Zonwering beschikt eveneens over een breed scala kleuren. Denk bijvoorbeeld aan warm mahoniehout, fris wit, blank eikenhout of stijlvol zwart. Houten jaloezieën hebben een lamelbreedte van 50 en 70mm, ook bieden we een 40 kleuren ladderband aan, in breedtes van 25 en 38 mm,   

 

 

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

per pagina