Sterk in maatwerk

Binnenzonwering

Binnenzonwering

Wullems Zonwering Raambekleding aan de binnenzijde van het huis die ook kan dienen als goede zonwering, het binnenklimaat in uw woning blijft daardoor aangenaam en u beschikt over een mooie raamdecoratie. Hier vind u alles over de verschillende soorten binnenzonwering van Wullems Zonwering, zoals:

✓ Rolgordijnen *

✓ Duo rolgordijnen *

✓ Aluminium jaloeziën *

✓ Houten jaloeziën *

✓ Plissé gordijnen *

✓ Lamelgordijnen *

✓ Vouwgordijnen *

✓ Horren en hordeuren

 

 

Rooster  Lijst 

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 21

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per pagina
 • Horizontale aluminium jaloezieën

  Horizontale aluminium jaloezieën

  In de collectie aluminium horizontale jaloezieën van Wullems Zonwering vindt u een ruime keuze.
  ✓ Groot kleurenaanbod
  ✓ zowel uni als dessins
  ✓ hout-en suedeprinten.
  ✓ Verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en zelfs 70mm.

  Meer Informatie

 • Rolhor voor ramen

  Rolhor voor ramen

  Een raamrolhor van Wullems Zonwering is een bijna onzichtbare, maar daarentegen een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette is slechts 38 mm waardoor het frame vaak buiten het zicht te plaatsen is, zoals achter de raamdecoratie.

  Meer Informatie
 • Plissé hordeur

  Plissé hordeur

  De plissé hordeuren van Wullems Zonwering komen uit de collectie van Unilux en zijn fraai en strak vormgegeven. Passend voor elke deuropening. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. 

  Meer Informatie
 • Rolhor voor deuren

  Rolhor voor deuren

  De flexibele rolhorren hebben een lange levensduur. Gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid staan voorop.
  De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt, waardoor deze hordeur praktisch is voor bijvoorbeeld huishoudens met kinderen.

  Meer Informatie
 • Vaste hor voor deuren

  Vaste hor voor deuren

  Een vertrouwde hordeur van Wullems Zonwering staat als een huis: solide, betrouwbaar en duurzaam. Door het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig. De deur is haaks en klemt daardoor niet. Ook sleept deze vaste hordeur niet over de grond.

  Meer Informatie
 • Vaste hor voor ramen

  Vaste hor voor ramen

  Dé uitkomst voor naar buiten en naar binnen draaiende ramen of schuivende ramen. Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor.

  Meer Informatie
 • Verticale stoffen lamellen

  Verticale stoffen lamellen

  Stoffen lamellen van Wullems Zonwering komen van Verano® en zijn licht en zorgen voor een unieke lichtfiltering. Stof biedt tevens mogelijkheden voor texturen en transparanties en heeft een minder zwaar effect dan kunststof of aluminium.

   

  Meer Informatie
 • Verticale aluminium lamellen

  Verticale aluminium lamellen

  Aluminium lamellen van Wullems Zonwering zijn een strakke en moderne vorm van raamdecoratie. Bovendien zijn de aluminium lamellen gemakkelijk te reinigen, waterbestendig en brandvertragend. Wullems Zonwering heeft de collectie van Verano® bevat aluminium lamellen met mooie metallics, praktische perforaties en stijlvolle structuren.

   

  Meer Informatie
 • Vertical strings

  Vertical strings

  Vertical strings van Wullems Zonwering hebben een speelse en eigentijdse uitstraling. De lamellen van vertical strings bestaan uit smalle koordjes van polyester. Dit type raamdecoratie is uitermate geschikt voor buitendeuren en scheidingswanden, u loopt er namelijk gemakkelijk doorheen.

  Meer Informatie
 • Plisséhor voor ramen

  Plisséhor voor ramen

  De strak vormgegeven en soepel lopend raamhor van Wullems Zonwering komt uit de collectie van Unilux en is uitgevoerd met het bekende gevouwen gaas. Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten. De plisséhor van Wullems Zonwering is leverbaar als inklem unit of voorzethor.

  Meer Informatie

Rooster  Lijst 

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 21

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
per pagina